Contactati-ne telefonic la 0248 210235, 073000 1676, intre orele 9:00 - 17:00, de luni pana vineri.

Plus Muzical Buburuza

72,00 RON
Indisponibil
SKU
7403-BTT

Varianta compacta a jucariilor de plus sonore premiate de la Cloud B, acesti tovarasi de drum adorabili te ajuta sa iei cu tine armoniile linistitoare din 'Twinkle Twinkle Little Star' chiar si atunci cand esti departe de casa. Sunt patru variante adorabile de personaje de plus- buburuza roz, testoasa albastra, buburuza clasica, rosie, si testoasa clasica.

Varianta compacta a jucariilor de plus sonore premiate de la Cloud B, acesti tovarasi de drum adorabili te ajuta sa iei cu tine armoniile linistitoare din 'Twinkle Twinkle Little Star' chiar si atunci cand esti departe de casa. Sunt patru variante adorabile de personaje de plus- buburuza roz, testoasa albastra, buburuza clasica, rosie, si testoasa clasica. Datorita dimensiunii compacte de 15 cm, incap fara probleme in geanta cu schimburi sau in bagaj si datorita benzii velcro, poti sa le atasezi usor de scaunul pentru masina sau de carut.

Caracteristici:

Varianta compacta a jucariilor de plus sonore

  • Reda armoniile calmante si familiare ale 'Twinkle Twinkle Little Star' si atunci cand esti departe de casa
  • Sunt patru variante adorabile de personaje de plus - buburuza roz, testoasa albastra, buburuza clasica, rosie si testoasa clasica
  • Datorita dimensiunii compacte de 15 cm, incape fara probleme in geanta cu schimburi sau în bagaj si datorita benzii velcro poti sa le atasezi usor de scaunul pentru masina sau de carut

Temporizatorul si functiile cutiei muzicale

  • Temporizator la 45 de minute cu oprire automata
  • Sase niveluri de volum reglate printr-un singur buton de activare
  • Necesita trei baterii tip AAA; bateriile sunt incluse
Detalii
SKU 7403-BTT
Greutate (kg) 0.3000
Grupa de varsta 0 luni+
Culoare Rosu
Dimensiuni (cm) N/A
Manufacturer Cloud B
Model N/A
Tipul No
Garantie 12 luni
Write Your Own Review
You're reviewing:Plus Muzical Buburuza
Rating-ul tau
Viziteaza site-ul Magazin pentru copii si parinti pe ShopMania Copyright © 2004-2017 Tema Novelart Stil SRL All rights reserved.